Tamamlayıcı Sağlık Sigortası
SGK Anlaşmalı özel hastanelerde SGK’ nın karşılamadığı veya ücret limitlerini aşan tedavi giderlerini karşılıyor. Sağlık sorunları masraf olmaktan çıkıyor. Üç Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası için özel anlaşma yapılan tüm sağlık kurumlarında yılda 10 defa kullanım hakkınız ile %100 olarak hizmet alabilirsiniz.
Yatarak Tedavi Hizmetleri
1. Ameliyat
2. Hastanede tedavi
3. Kemoterapi, Radyoterapi
4. Oda / Yemek/ Refakatçi
5. Acil ulaşım Ambulans
6. Suni uzuv
7. Tıbbi malzeme
8. Evde Bakım
*Yatarak tedavi kapsamında yer alan ameliyat, hastane tedavi, suni uzuv, günübirlik tedavi ve tıbbi malzeme sağlık giderleriniz anlaşmasız olan bir kurumdan hizmet almanız halinde poliçede yer alan teminat tablosundaki limitler ile sınırlı olarak kapsamdadır.
*Yatarak tedavi için 3 ay bekleme süresi bulunmaktadır.
Ayakta Tedavi Hizmetleri
1. Doktor Muayene
2. Laboratuvar
3. Görüntüleme
4. Modern Teşhis ( MR, Tomografi vb.)
5. Fizik Tedavi
*Ayakta tedavi teminatında bulunan 10 defa doktor muayenesine bağlı olarak uygulanacak tetkikler (tahlil, röntgen, ileri tanı yöntemleri, fizik tedavi) yine aynı muayene limiti içinden karşılanacaktır.
*Ayakta tedavi hizmetleri için bekleme süresi bulunmamaktadır.
*Ayakta tedavi teminatında SGK kapsamında ve yasal olarak doktor muayenelerinde ödemekle yükümlü olunan tutar sigorta kapsamında değildir.
Doğum ve Rutin Kontroller
1. Doğum (limitsiz)
2. Doğum Rutin Kontroller ( doktor muayene / laboratuvar / görüntüleme )
*Doğum teminatı için 12 ay bekleme süresi bulunmaktadır.
*Doğum ve rutin kontroller sadece sadece Anlaşmalı Sağlık Kuruluşlarında geçerlidir.
Not: Poliçe sadece T.C. sınırları içerisinde geçerlidir. Yurtdışında ve KKTC’de geçerli değildir. SGK tarafından sağlanan genel sağlık sigortasının aktif olmadığı durumlarda sigortalı poliçeden faydalanamaz. Genel Sağlık Sigortası’nın aktif hale gelmesiyle poliçe kullanıma uygun hale gelir. İlaç giderleri sigorta kapsamında değildir.
Ürün özel şartları kapsamında istisna ve bekleme süresi olan sağlık durumları/ hastalıklar ve diğer detaylar için özel şartları inceleyebilirsiniz.
Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD)’nün derlediği sağlık verilerine Türkiye’de toplam nüfusun %19,9‘u obez. Obezite oranları kişilerin kendi beyanları ile ölçülüyor. Beden kitle endeksinin metrekare başına 30 kg’den yüksek olması obezlik olarak tanımlanıyor.
*OECD 2016 verilerine göre